Instalace rekuperace Lysá nad Labem

Realizace : okres Nymburk, Středočeský kraj

Město : Lysá nad Labem

Zákazník v roli přesvědčil odborného poradce pro investora zvolil instalaci rekuperace od nás po několika osobních schůzkách, kdy se přesvědčil o naší odbornosti a zápalu pro kvalitní práci. Vzhledem k vyšší pořizovací ceně celého systému větrání bylo rozhodnuto o instalaci pouze rozvodů, a k samotné rekuperační jednotce bylo v plánu přistoupit až po určité době obývání domu.

Po pečlivém plánování, detailní přípravě proběhla instalace certifikovaného antistatického antibakteriálního potrubí od výrobce : ,,Mateiciuc‘‘. Vzhledem k velikosti domu a situační dispozici technické místnosti bylo rozhodnuto o jednom čistitelném úseku pro dvě patra domu.

Odhlučněné a mechanicky čistitelné rozdělovací boxy byly umístěny do technické místnosti v blízkosti plánované rekuperační jednotky. Po zkušenosti z  instalace potrubí a poskytnutých radách se investor rozhodl instalovat rekuperační jednotku ještě před nastěhováním. Celá realizace se tedy udělala v jednom roce a investor, tak ušetřil vzhledem k navyšujícím se cenám rekuperačních jednotek značnou část investic. Jako srdce větracího systému byla použita rekuperační jednotka ,,Jablotron Futura L‘‘ s vzduchovým výkonem 350m3/hod. Jednotka je osazena chytrým ovladačem Alfa s CO2 čidlem pro monitoring vydýchaného vzduchu, vlhkostním čidlem a teploměrem. Celý systém komunikuje i přes internet a investor, tak má k rekuperaci přístup přímo z telefonu pomocí aplikace : ,,MyJablotron‘‘.

Máte zájem o naše služby?

Máme osobní zkušenosti s různými výrobci a dokážeme odborně poradit. Všichni ve firmě máme rekuperaci instalovanou u sebe v domech a bytech. Od majitele až po kluky ve skladu. Můžete se tak zeptat jakéhokoliv zaměstnance na vlastní zkušenost. Věříme, že čerstvý vzduch je opravdu základ zdravého a šťastného domova.