Instalace čistitelného potrubí Znojmo

Realizace : okres Znojmo, Jihomoravský kraj

Město : Václavov

Instalace čistitelného certifikovaného potrubí s antistatickou antibakteriální úpravou do zděného bungalovu se střechou ze sbíjených vazníků, veškeré potrubí je instalováno nad parotěsnou vrstvou SDK záklopu. Na naše potrubí poté investor nechal nastříkat PUR izolační pěnu ve výšce 30 cm. Veškeré vzduchotechnické rozvody musí být vždy velmi dobře tepelně zaizolované, aby nedocházelo ke kondenzaci vlhkosti v potrubí. Jako rozdělovače jsou použity námi navržené a hlukově tlumené boxy.

Jako srdce větrání si investor tentokrát vybral výrobce : ,,Viessmann‘‘, na prostupy SDK parotěsu je použito EPP izolované potrubí. Jednotka je rovněž osazena akustickými tlumiči hluku. Na celkovou instalaci vyřizujeme investorovi dotaci ve výši 105.000,- Kč.

Máte zájem o naše služby?

Máme osobní zkušenosti s různými výrobci a dokážeme odborně poradit. Všichni ve firmě máme rekuperaci instalovanou u sebe v domech a bytech. Od majitele až po kluky ve skladu. Můžete se tak zeptat jakéhokoliv zaměstnance na vlastní zkušenost. Věříme, že čerstvý vzduch je opravdu základ zdravého a šťastného domova.