Instalace rekuperace Roudné – jednotka Jablotron

Realizace: okres České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko

Město: Roudné

Tato instalace proběhla dle kompletního návrhu firmy Jablotron a byly zde použity jejich rozdělovací boxy, jejich systém vedení potrubí. Systém spočívá v tlumiči na každé přívodní větvi, lze ho tak regulovat na klapkách u rozdělovacích boxů a ne na ventilech. Ventily jsou otevřeny do maximálních poloh, tím pádem je možné do každé jednotlivé větve poslat mnohem větší průtok vzduchu a na základě toho je snadné provést regulaci, případně i zónovat jednotlivé pokoje resp. větrané úseky. Rekuperační jednotka Jablotron je vzhledem ke své ceně velmi dobře vybavená. Jednotlivé výkony rekuperace lze ovládat přes mobilní aplikaci, regulovat množství zpětného získání vlhkosti do domu či máte přehled o procentu zanesení filtru. Nad rekuperací máte tedy velmi jednoduchou kontrolu i mimo domov.

Zákazník si od nás nechal doporučit odtah ze záchodu ne prostřednictvím stropního ventilu, ale přes WC modul od společnosti Geberit, který má zabudovanou odbočku na odtah pachů přímo z mísy. Tato odbočka je provedena ve splachovací trubce, kudy teče pouze čistá voda. Nedochází tedy k žádnému znečištění odtahu do vzduchotechniky. Tento způsob je velmi efektivní, jelikož jsou odsávány pachy přímo od zdroje a akusticky je téměř neznatelný, neslyšitelný. Komfort užívání WC je tak posunut na vysokou úroveň, není cítit žádný zápach.

Dále zde byl osazen i elektrokotel na vytápění také od společnosti Jablotron, klientovi byl tedy poskytnut kompletní systém větrání a topení.

#jablotron #ceskebudejovice #vetrani #pasivnidomy #forpasiv #nucenevetrani #dotace #profirekuperace #rekuperace #rekuperacevzduchu #vzduchotechnika #rekuperacnijednotka #rekuperacnijednotky #heatrecovery #air #airflow #cistyvzduch #zdravedychani #vlhkost #cistenirekuperaci #ventilace #dum #stavimedum #chytrevetrani #stavimesidomov #stavbadomu #nabidkarekuperace #bydleni #zdravebydleni #gtxrekuperace

Máte zájem o naše služby?

Máme osobní zkušenosti s různými výrobci a dokážeme odborně poradit. Všichni ve firmě máme rekuperaci instalovanou u sebe v domech a bytech. Od majitele až po kluky ve skladu. Můžete se tak zeptat jakéhokoliv zaměstnance na vlastní zkušenost. Věříme, že čerstvý vzduch je opravdu základ zdravého a šťastného domova.